High impact communication

About Mariska

Voicecoach, business communication coach,
classical singer & speaker

E

Your voice is your most powerful tool to build trust & to create a genuine rapport

E

Seasoned business coach with a creative twist

E

Mariska connects head & heart in communication

Mariska combines her broad experience as a singer and her passion for voice, communication and the spoken word.  She is passionate about empowering her clients to hone their communication skills.

“finding your ‘inner voice’ is the source of confidence and inspiration of true communication mastery”

Mariska

“Mariska is een van de beste coaches in Nederland als het gaat om jezelf ‘neer te zetten’ als je je presenteert. Met een aantal simpele aanwijzingen over ademhaling en gebruik van je lijf, verbetert ze je presentatie- en communicatievaardigheden onder het motto “het gaat erom hoe JIJ klinkt”. Mariska werkt met frisheid en humor, niet in de laatste plaats door zo maar ter plekke uit haar ranke lijf een aria te zingen op een manier die staat als een huis. Ze doet haar workshops op een ontspannen en rustige manier, waardoor deelnemers snel op hun gemak zijn en bereid zich kwetsbaar op te stellen door te oefenen met de aangereikte technieken. Zeer effectief in korte tijd! Letterlijk en figuurlijk een “verADEMing”.
CEO Voice of Leadership workshop

Opleiding en ervaring

Na haar master in Cultuurmanagement (U.v.A.) studeerde zij klassieke zang aan het Conservatorium (ArtEZ). Zij werkte als marketeer, model en zong als mezzosopraan in opera & oratoria. In 2008 begon zijn haar trainingsburo Voicematters, high impact communication. Zij werkt vanuit de filosofie dat persoonlijke overtuigingskracht begint van binnen-uit. Stemtraining is hiervoor een prachtige training omdat je als je aan stem werkt, je contact maakt je adem en lichaam. Zo verbindt je jouw woorden, stem en lichaamstaal tot een congruente boodschap. Naast haar expertise in stem en performance is Mariska breed onderlegd in presentatie en communicatie technieken. Mariska is gecertificeerd SCIL performance coach; zij volgde in Londen de trainingen “Presenting with Impact” & “Storytelling for Business” en studeerde aan de Public Speaking University. In 2020 is zij ook verbonden als Executive Communication Coach aan INSEAD business school.

Meer weten?

Over 1 op 1 coaching, incompanytraining of workshop

Personal coaching

Persoonlijk, een individueel traject afgestemd op jouw leerdoel en werkpraktijk.

Incompanytraining

Leer zelf en leer van anderen. Voicematters verzorgt trainingen op maat bij u op locatie.

Workshop, keynotes

Een workshop, energizer of interactieve talk op een event?
Mariska denkt graag met u mee.

06 24569238

info@voicematters.nl

Bennekom & Amsterdam