High impact communication

mariska wessel
leadership communication expert

Stemcoach, leiderschapscommunicatie coach,
klassiek zangeres & spreker

E

Overtuigen, dat doe je met woorden en jouw stem!

E

Mariska verbindt hoofd en hart in communicatie

E

Ervaren businesscoach met een creatieve twist

stemcoach-mariska-wessel-online-impacth

Mariska Wessel, stemcoach, executive communicatie expert, is een veelzijdige trainer op het gebied van presentatie, communicatie en leiderschap. Zij combineert oefeningen uit de zang -en theaterwereld, en put uit de nieuwste inzichten uit de neuropsychologie en communicatiewetenschap.
De kracht van haar coaching ligt in de mix van theorie, oefenen én doen: leren (kennis), exploreren, reflecteren, repeteren, excelleren.

“Het is prachtig om te zien hoe werken aan de stem, mensen opent en ankert en het vertrouwen geeft het beste uit zichzelf te halen.”

“Mariska is een van de beste coaches in Nederland als het gaat om jezelf ‘neer te zetten’ als je je presenteert. Met een aantal simpele aanwijzingen over ademhaling en gebruik van je lijf, verbetert ze je presentatie- en communicatievaardigheden onder het motto “het gaat erom hoe JIJ klinkt”. Mariska werkt met frisheid en humor, niet in de laatste plaats door zo maar ter plekke uit haar ranke lijf een aria te zingen op een manier die staat als een huis. Ze doet haar workshops op een ontspannen en rustige manier, waardoor deelnemers snel op hun gemak zijn en bereid zich kwetsbaar op te stellen door te oefenen met de aangereikte technieken. Zeer effectief in korte tijd! Letterlijk en figuurlijk een “verADEMing”.
CEO Voice of Leadership workshop

Opleiding & ervaring

Na haar master in Cultuurmanagement (U.v.A.) studeerde Mariska klassieke zang aan het Conservatorium (ArtEZ). Zij werkte als marketeer, model en zong als mezzosopraan in opera & oratoria. In 2008 begon zijn haar trainingsburo Voicematters, high impact communication. Zij werkt vanuit de filosofie dat persoonlijke overtuigingskracht begint van binnen-uit. Jouw stem draagt jouw boodschap en verbindt je met wie je bent. Naast haar expertise in stem en performance is Mariska breed onderlegd in presentatie en communicatietechnieken. Zij is certified SCILperformance coach; volgde trainingen in Londen o.a. de training “Storytelling for Business” en studeerde aan de Public Speaking University. In 2020 is zij ook verbonden als Executive Communication Coach aan INSEAD business school. Ook is zij sprekerscoach bij de SpeakersClub. Voor het leiderschapscommunicatie programma ga naar: The Voice of Leadership.

testimonials-mariska-wessel-stemcoach

Wil jij jouw communicatie vaardigheden versterken?

Stemtraining, Presentatietraining, Communicatietraining en Leiderschap

Personal coaching

Kies een individueel traject afgestemd op jouw leerdoel en werkpraktijk

Incompanytraining

Leer zelf en leer van anderen. Voicematters verzorgt trainingen op maat bij u op locatie.

Workshop, keynotes

Een workshop, energizer of interactieve talk op een event?
Mariska denkt graag met u mee.

06 24569238

info@voicematters.nl

Bennekom & Amsterdam