High impact communication

AIM4RESONANCE
Methode

stemcoach methode: versterk jouw communicatie van binnen-uit

E

the message is YOU

E

Overtuigingskracht ontwikkel je van binnenuit

E

Leer effectief afstemmen op jezelf en de ander

THE MESSAGE IS YOU

‘Succesvol communiceren doe je in drie talen, de taal van jouw woorden, lichaam en stem. Vaak richten we ons op de verbale boodschap, maar de impact van jouw woorden wordt bepaald door je stem en lichaamstaal. Jouw stem zorgt dat de ander je hoort, (blijft) luisteren en overtuigd raakt. Zonder stem gaat jouw boodschap verloren…
Met stemtraining start je in hart van jouw communicatie, bij wie jij bent en wat je wilt vertellen. Je leert spreken vanuit een fysieke basis waarbij lichaam, adem en stem optimaal samenwerken. Als jij goed bent afgestemd, klinken jouw woorden zoals jij bedoelt. Als je goed bent afgestemd (op je adem en lichaam) ben je ontspannen & ‘present’ en kun je in klank, intonatie, tempo, volume, de juiste toon kiezen om de ander te informeren, inspireren en overtuigen.

De crux van communicatie is dat er aandacht is, anders resoneert jouw boodschap niet. Mensen luisteren met hun oren, via de oren, bereiken de woorden, het hoofd en hart. De STEM bespeelt alle drie, oren, hoofd en hart. Jouw stem is je meest invloedrijke instrument om jouw boodschap over te brengen. Het resultaat van jouw commumicatie start bij de relatie. Communicatie is af-stem-men, dat doe je niet door te zenden maar door de ander uit te nodigen om naar jou te luisteren.

Effectieve communicatie - stemcoach = contact

STEMTRAINING: SLEUTEL TOT ZELFLEIDERSCHAP

JE STEM, dat ben jij !

Veelal gebruiken we onze stem onbewust en spreken we op de automatische piloot, als een ‘talking head’. Maar de stem is een fysiek instrument, waarbij je je hele lijf gebruikt. De stem kun je vergelijken met een instrument als bijv. de cello: jouw stembanden zijn de snaren, je adem is de strijkstok die ze in trilling brengt, jouw lichaam is de klankkast. Met stemtraining versterk je het meest krachtige instrument in communicatie: JEZELF. Jij bent immers je stem. Je leert spreken vanuit jouw authentieke kracht, je verbindt je woorden aan je stem, lichaam en aan je intentie. Oftewel:
‘You embody your message, you become the message’.

     de kracht van stemcoaching

AANDACHTIG EN KRACHTIG SPREKEN
Meestal spreken we op de automatische piloot en spreken we vanuit de keel. Maar de stem is een fysiek instrument.
Met stemtraining train je bewust de afstemming van body, breath & voice. Dit heeft meteen een positief effect op jouw mind.
Je voelt je rustiger, krachtiger en creatiever.
Je klinkt krachtiger en komt krachtiger over.
Je luistert aandachtiger en kunt je beter verbinden met de ander. Beter afstemmen in communicatie begint bij afstemmen op jezelf. Je versterkt je boodschap in: WIE je bent, WAT je zegt en HOE je dit succesvol overbrengt op de ander (de interactie).

 STEMTRAINING: SLEUTEL TOT ZELFLEIDERSCHAP

Stemcoaching-zelfvertrouwen en overtuigingskracht

Overtuigingskracht,
dat komt van binnen-uit

 

Je kunt nog zoveel lézen over meer impact, overtuigingskracht & charisma, maar je moet het voelen. Of te wel: “you have to own it”. Stemtraining is een zeer ervaringsgerichte training en daarmee een krachtig tool. Stemtraining versterkt jouw woorden en je totale uitstraling. Daarnaast verbindt jouw stem je met wie je bent (jouw inner voice).

Met stemtraining versterk je jouw communicatie in: WIE je bent, WAT je zegt en HOE je dit succesvol overbrengt op de ander (de interactie).

 

Maak kennis de AIM-4-Resonance methode

  als 1 op 1 coaching, incompanytraining of workshop

Personal coaching

Kies voor een individueel traject afgestemd op jouw leerdoel en werkpraktijk.

Incompanytraining

Leer zelf en leer van anderen. Voicematters verzorgt trainingen op maat bij u op locatie.

Workshop, keynotes

Een workshop, energizer of interactieve talk op een event?
Mariska denkt graag met u mee.

06 24569238

info@voicematters.nl

Bennekom & Amsterdam