High impact communication

RESONANT
Methode

Unieke aanpak, Resonance methode met de stem als basis

E

the message is YOU

E

Overtuigingskracht ontwikkel je van binnenuit

E

Leer effectief afstemmen op jezelf en de ander

Communicatie is af-stem-men

We communiceren in woorden, stem en lichaamstaal. Succesvol communiceren vraagt een congruente afstemming deze 3 elementen. Stemcoach, Mariska Wessel, werkt van binnen-uit aan het versterken van impact. Jouw stem klinkt in het hart van alles wat je zegt en bepaalt de impact van jouw communicatie. Jouw stem verbindt je met wie je bent en is daarmee jouw meest invloedrijke instrument in communicatie. Daarnaast brengt jouw stem je in contact met je lichaam en adem. Door deze fysieke basis klink je niet alleen krachtiger, maar je voelt je ook krachtiger. Je versterkt zo jouw totale uitstraling. Ook krijg je meer rust en aandacht om jouw boodschap helder af te stem-men op de ander.

 

Hoe werkt de STEM?

Veelal gebruiken we onze stem onbewust en spreken we op de automatische piloot, als een ‘talking head’. Maar de stem is een fysiek instrument, waarbij je je hele lijf gebruikt. De stem kun je vergelijken met een instrument als bijv. de cello: jouw stembanden zijn de snaren, je adem, de strijkstok die ze in trilling brengt, jouw lichaam is de klankkast. Met stemtraining ontwikkel je jezelf als totaalinstrument. Jij bent immers je stem. Je leert spreken als totaal instrument, je verbindt je woorden aan je stem, lichaam en aan je intentie. Oftewel:
‘You embody your message, you become the message’.

 STEMTRAINING: SLEUTEL TOT ZELF LEIDERSCHAP

JIJ BENT JOUW STEM
Meestal spreken we op de automatische piloot en spreken we vanuit de keel. Maar de stem is een fysiek instrument. Je versterkt je stem door de afstemming van body, breath & voice. Als je deze connectie traint, heeft dit een positief effect op jouw mind.
Je voelt je rustiger, krachtiger en creatiever.
Je klinkt krachtiger en komt krachtiger over.
Je luistert aandachtiger en kunt je beter verbinden met de ander. Beter afstemmen in communicatie begint bij afstemmen op jezelf. 

De kracht van stemcoaching
van talking head naar connected communicator

Krachtig spreken
Ademoefeningen geven jou meer stemkracht en ontspanning in het spreken. Dit versterkt jouw zelfvertrouwen en je totale performance.
Aandachtig spreken
Spreken en luisteren met heel je lijf (i.p.v alleen je  hoofd) geeft rust en ontspanning. Je  hebt meer aandacht voor jouw boodschap en kunt beter afstemmen op de ander.

Je versterkt je boodschap. in WIE je bent, op de  INHOUD, als ook op de RELATIE 

 

Maak kennis de Resonance methode

  als 1 op 1 coaching, incompanytraining of workshop

Personal coaching

Kies voor een individueel traject afgestemd op jouw leerdoel en werkpraktijk.

Incompanytraining

Leer zelf en leer van anderen. Voicematters verzorgt trainingen op maat bij u op locatie.

Workshop, keynotes

Een workshop, energizer of interactieve talk op een event?
Mariska denkt graag met u mee.

06 24569238

info@voicematters.nl

Bennekom & Amsterdam