High impact communication

Methode

Unieke totaal aanpak, de stem als basis

E

the message is YOU

E

Versterk jouw communicatie van binnenuit

E

Leer afstemmen op jezelf en de ander

Communicatie is af-stem-men

Succesvol communiceren doe je in woorden, stem en lichaamstaal. Stemtraining versterkt het hart van jouw communicatie omdat je als je stem je in contact brengt met je adem, je lichaam. Zo verbindt je woorden aan jouw intentie. Daarnaast brengt jouw stem je in contact met lichaam en adem. En dit heeft veel positieve effecten op  hoe jij luistert, spreekt en verbinding maakt.
Aandachtig spreken
Spreken en luisteren met heel je lijf (i.p.v hoofd) geeft rust en ontspanning,  je hebt meer aandacht voor jouw boodschap en kunt afstemmen op de ander.
Krachtig spreken
Ademoefeningen geven jou meer stemkracht en ontspanning in het spreken. Dit versterkt je vertrouwen, expressie en totale présence.

 

Jouw stem laten klinken

Meestal spreken we op de automatische piloot en spreken we vanuit de keel. Maar de stem is een fysiek instrument, waarbij je hele lijf gebruikt. Vergelijk jezelf als je spreekt maar als een cello, jouw stembanden zijn de snaren, je adem de strijkstok, die ze in trilling brengt, jouw lichaam de klankkast. Of zoals Mariska het noemt: Spreken is creatief uitademen. Authentiek en overtuigend spreken start van binnen-uit. Stemtraining leert je hoe je met ademtechnieken meer stemkracht krijgt en meer ontspanning voelt. Deze combinatie maakt dat je vrij en krachtig klinkt, rust uitstraalt en wint aan overtuigingskracht. Zo creëer je meer aandacht voor jouw woorden en een oprechte verbinding met de ander. Succesvol communiceren begint bij de afstemmen op jezelf.

Train je stem, train je adem

Communiceren vanuit authentieke kracht. Meestal spreken we op de automatische piloot en spreken we vanuit de keel. Maar de stem is een fysiek instrument. Vergelijk jezelf als je spreekt maar als een cello, jouw stembanden zijn de snaren, je adem de strijkstok, die ze in trilling brengt, jouw lichaam de klankkast. Of zoals Mariska het noemt: Spreken is creatief uitademen. Authentiek en overtuigend spreken start van binnen-uit. Stemtraining leert je hoe je met ademtechnieken meer stemkracht krijgt en meer ontspanning voelt. Deze combinatie maakt dat je vrij en krachtig klinkt, rust uitstraalt en wint aan overtuigingskracht. Zo creëer je meer aandacht voor jouw woorden en een oprechte verbinding met de ander. Succesvol communiceren begint bij de afstemmen op jezelf.  

Maak kennis de voice matters methode

  als 1 op 1 coaching, incompanytraining of workshop

Personal coaching

Kies voor een individueel traject afgestemd op jouw leerdoel en werkpraktijk.

Incompanytraining

Leer zelf en leer van anderen. Voicematters verzorgt trainingen op maat bij u op locatie.

Workshop, keynotes

Een workshop, energizer of interactieve talk op een event?
Mariska denkt graag met u mee.

06 24569238

info@voicematters.nl

Bennekom & Amsterdam